ساخت ویلا در کرج

ساخت ویلا در حالت کلی دارای پروسه طولانی و زمانبری می‌باشد که دارای مراحل مختلفی است. در این مقاله قصد داریم به بررسی کامل مراحل ساخت یک ویلا بپردازیم پس با ما همراه باشید. ساخت یک ویلا شبیه به ساخت یک خانه است. با این حال، اصطلاح ویلا با انتظارات خاصی همراه است و آن انتظارات غالباً به معنای لوکس بودن بنا تعبیر می‌شود. به طور طبیعی، این جمله بدان معنی است که ساخت یک ویلای واقعی و بزرگ، با گرانترین مصالح اولیه، بالاترین قیمت را خواهد داشت.برای طراحی و ساخت ویلا مدرن در کرج با مشاورین ما در این مجموعه تماس حاصل نمایید.

شماره تماس: 09124682490

ساخت  ویلا در کرج

مراحل سخت وبلا در کرج

گچ ریزی

با ریسمان بین نقاط نشانه گذاری شده را گچ ریزی می کنیم، اگر عمق زمینی که عملیات پی کنی قرار است در آن انجام شود از یک متر بیشتر شود، بهتر است

خاکبرداری و پی کنی

در این مرحله بسته به نوع خاکبرداری با نظر ناظر و یا پیمانکار توسط بیل مکانیکی و یا لودر و کامیون عملیات خاک برداری انجام می شود.

رگلاژ و تسطیح

مقدار 10 الی 25 سانتی متر از زمینی که قبلا توسط بیل و لودر خاک برداری شده به صورت دستی و توسط بیل و کارگر انجام می شود، دلیل این کار نیز به علت سست شدن دانه های خاک و جدا شدن آن ها از یکدیگر توسط شانه های بیل یا لودر می باشد.

بتن مگر یا پاکیزگی

به ارتفاع 5 الی 10 سانتی متر از کف زمین مورد نظر را با بتن مگر عیار 150 توسط قالب چوبی یا فلزی در محل هایی که قرار است فونداسیون و قالب بندی اجرا شود می ریزیم و یا اگر پی به صورت رادیه ژنرال اجرا گردد کل محل آرماتور گذاری را بتن ریزی می کنیم.

قالب گذاری

قالب بندی را به چند صورت فلزی ، چوبی، فایبرگلاس یا آجری اجرا می کنند. در صورتی که قرار باشد قالب بندی به صورت فلزی یا چوبی یا توسط لایه های فایبر گلاس انجام شود

رامکا

پس از بتن ریزی فونداسیون اگر سازه بتنی باشد باید 4 عدد میلگرد عرضی به اندازه ابعاد ستون به اسم رامکا بسته شود که این ابعاد به صورت زیر می باشد: اگر ستون 40*40 باشد در اصل آرماتورگذاری+ کاور بتن از هر طرف 5 سانتی متر می باشد، یعنی خاموت گذاری یا تنک گذاری ستون 30*30 می باشد ولی رامکا همان 40*40 در نظر گرفته می شود که جای دقیق ستون ها مشخص شود.

قالب گذاری ستون ها

قالب ستون ها به دو صورت فلزی یا چوبی و یا فایبرگلاس کار گذاشته می شود و توسط کارگران بتن ساز در محل طبق دستور مهندس ناظر شروع به بتن ریزی می کنیم

شمع گذاری و میلگرد گذاری و آویزها

شمع ها به دو صورت فلزی و چوبی در زیر پودرهای بتنی کارگذاری می شود، قالب گذاری زیر سقف ها انجام می شود، پس از میلگرد گذاری و کار کذاری خاموت ها و بستن آنها توسط سیم مفتول شروع به بستن آویزها بغل پودرهای بتن می کنیم.

تیرچه گذاری و یونولیت

پس از کارگذاری آویزها، طبق نقشه شروع به کارگذاری تیرچه ها که از قبل سقارش داده ایم می کنیم، فاصله اکس تا اکس تیرچه ها معمولا باید 48 سانتی متر باشد

قالب گذاری دور سقف

پس از کارگذاری تیرچه و یونولیت، قالب های دور سقف را با سیم مفتول می بندیم و سیم های حرارتی بر روی سقف را با میلگرد 8 یا 6 طبق نقشه و دستور مهندس ناظر می بندیم، این کار را توسط آرموتور بند به فاصله حداکثر 30 سانتی متر با سیم مفتول 1/5 تا 2 انجام می دهیم.

سقف شیروانی

در صورتی که ویلا یک طبقه باشد، پس از پایان سقف شروع به خرپا سازی می کنیم،بهتر است در محل اکس ستون ها، قبل از بتن ریزی سقف، پلیت هایی را تعبیه کرده و بعد از بتن ریزی خرپا بر روی این صفحه، پلیت ها جوش شده و عملیات خرپاسازی طبق نقشه اجرا می شود

دیوار چینی

بعد از مرحله فوق نوبت به دیوارچینی است که توسط بنا و کارگران ما بین اسکلت و ستون‌های ویلا، بلوک و آجر پر می‌شود که به مرحله سفت‌کاری ویلا شهرت دارد. سفت‌کاری ویلا شامل دیوارچینی و تقسیمات داخل ویلاست، که عبارتند از سالن، سرویس‌ها، اتاق‌ها، آشپزخانه ویلا، که توسط دیوارچینی و یا آجرچینی از هم جدا و تفکیک می‌شوند.

هزینه ساخت ویلا چگونه ارزیابی می‌شود

هزینه ساخت ویلا شامل تمام هزینه‌هایی است که برای شروع، اجرا و بهره‌برداری از یک ویلا صرف می‌شود. این هزینه‌ها بسته به موقعیت و سبک معماری ویلا، متفاوت است. هزینه‌های ساخت ویلا با توجه به موقعیت جغرافیایی ویلا، متراژ، نوع مصالح و …، محاسبه می‌شود. همچنین تفاوت هزینه‌ها برای یک ویلای سفارشی و ساخت ویلای معمولی وجود دارد.

Call Now Buttonمشاوره رایگان 09124682490