ویلا سازی مدرن از قرن بیستم در میان طراحان ساختمان مرسوم شده است. که بیشتر بر روی فضای باز، تناسب و سطوح صاف تکیه داشت. امروزه طراحی و ساخت ویلای مدرن و لوکس بسیار پرطرفدار است. زیرا نه تنها فضایی زیبا، لوکس و چشم نواز برای ساکنان ویلا ایجاد می کند. بلکه راحتی را با خود به همراه دارد. به همین دلیل برای ساخت ویلا در مناطق خوش آب و هوا باید با متخصصین این امر صحبت کنید. برای همین ما به شما مشتریان عزیز شرکت برنا چوب را معرفی می کنیم.
ویلا سازی مدرن چیست
سبک مدرن در طراحی ویلا، جدید و خلاقانه است. در اینگونه سازه ها از اشکال و طرح های ساده ای مانند: مربع، مکعب، مستطیل استفاده می شود. در سبک مدرن از عناصر اضافی اسباب و وسایل و در هم ریختگی به طور کامل از بین می رود. در این سبک طراحی از طیف رنگی خنثی استفاده می شود.
طراحی داخلی مدرن
دکوراسیون داخلی مدرن نوعی دیزاین ساده و بدون تجملات است. در این میان فرم ها و سطوحی که در عین سادگی کاملا تمیز وشسته رفته و شیک طراحی شده اند. استفاده از فرش در دکوراسیون داخلی می توانیده از تزئینات سبک و لاکچری استفاده کنید. یکی از ویژگی های اصلی سبک مدرن مبلمان مدرن و طراحی ساده آن است. برخلاف مبلمان های سلطنتی که تزئینات زیادی دارد. این سبک بسیار ساده اما خلاقانه و امروزی است. در این نوع طراحی سعی می شود با تمام سادگی، راحت و کاربردی باشد. متریال مورد استفاده در این مبلمان تمام پارچه یا فلز استیل نقره ای، طلایی، مسی یا مشکی می باشد. استفاده از رنگ مبل خنثی همیشه بهترین انتخاب است.
طراحی محوطه ویلای مدرن
برای محوطه سازی هنگام ساخت ویلا کار ساده ای است. اگر قبلا یک پروژه محوطه سازی را انجام نداده اید. پس بهتر است که به دنبال راهنمایی متخصصان باشید. این موضوع به این دلیل است که آن ها می توانند ایده هایی برای محوطه سازی به شما ارائه دهند که بسیار عالی خواهد بود.
طراحی نمای ویلای مدرن
نمای ویلا، طراحی داخلی ساختمان را بازتاب می هد. بیرون رفتگی و تو رفتگی های ساختمان نشان دهنده فضای داخلی ویلا می باشد. برای ارتباط با محیط بیرونی ویلا و بهره مندی از چشم انداز زیبا با استفاده از تراس، بالکن و عرشه ویلا این امکان را به وجود می آورد. طراحی نمای ویلا بسیار اهمیت دارد. زیرا زیبایی و دلپذیر شدن جلوه ظاهری و بیرونی ساختمان و در نهایت دورنما و منظره مناسب و قابل قبول که ویلا در آن واقع شده ایجاد می کند. کاهش انرژی در تمام فصول سال، چراکه نما در ساختمان نقش عایق حرارتی و برودتی را بازی می کند. که هم از هدر روی انرژی تولیدی سیستمهای گرمایشی و سرمایشی ساختمان ممانعت می کند. و هم می تواند بر حسب جنس، رنگ و میزان سطحی که دارد، باعث دفع و انعکاس گرما در فصل تابستان خصوصا در مناطق گرمسیری شود. عکس همین عملکرد را در فصل زمستان برای جذب انرژی خورشیدی و گرم شدن ساختمان ها در مناطق سردسیری ایفا نماید.