ابزار آلات و ادوات کشاورزی

به تمامی تجهیزات و وسایلی که برای سهولت در عملیات های کشاورزی و باغداری به کار برده می شوند، ابزار آلات و ادوات کشاورزی می گویند. این تجهیزات در یک دسته بندی کلی به ادوات موتوری و ادوات غیر موتوری تقسیم می شوند که هر کدام ساختارها و عملکردهای خاص خود را دارند. در سالیان گذشته عملیات کشاورزی در مزارع توسط انسان، دام و یا ابزارهای بسیار ساده انجام می‌گرفت. اما به مرور زمان با شکل گیری ابزارها و ادوات کشاورزی، صنعت کشاورزی و باغبانی رونق تازه ای گرفت. به گونه ای که امروزه این ابزارها نقش موثری را در پیشرفت و ارتقاء این صنعت ایفا می کنند. افزایش کیفیت کار زراعی و باغداری، امکان انجام عملیات مختلف در کمترین زمان ممکن، افزایش تولید و کاهش چشمگیر هزینه ها از مهمترین مزایای ادوات کشاورزی به شمار می روند.

 

جهت هماهنگی با شماره زیر تماس بگیرید: 

09124682490

 

تنوع ادوات کشاورزی

این روزها با تولید انواع ادوات کشاورزی، صنعت کشاورزی و باغداری از حالت سنتی فاصله گرفته است. چرا که با کمک تجهیزات جدید می توان در مدت زمان کم بیشترین بازده را با صرف حداقل هزینه ها بدست آورد. ابزارها و ادوات کشاورزی بسیار متنوع هستند و دسته ی مختلفی از تجهیزات را شامل می شوند. برخی از این ابزار ساده و برخی دارای ساختار و طراحی پیچیده ای می باشند که هر کدام به منظور خاصی به کار می روند. از این رو ابزارها و ادوات کشاورزی را می‌توان بر اساس عوامل مختلفی چون کاربرد نیروی محرکه، کارایی و غیره در گروه‌های مختلفی طبقه بندی کرد.

 

ابزار آلات و ادوات کشاورزی

 

فواید استفاده از ادوات کشاورزی

استفاده از ادوات کشاورزی در حوزه های مختلف کشاورزی و باغداری فواید زیادی را به همراه دارد که در زیر به مهم ترین آن ها اشاره می کنیم:
افزایش بهره‌وری نیروی انسانی: استفاده از ادوات کشاورزی سبب می‌شود که بهره‌وری کار بسیار بالا رفته و میزان تولیدات نیز به طرز چشمگیری افزایش پیدا کند. در نتیجه بکارگیری این ابزارها باعث خواهد شد که مزارع مختلف به نیروی انسانی کمتری نیاز داشته باشند.
کاهش هزینه‌ها : بکارگیری ادوات کشاورزی این فرصت را برای کشاورزان ایجاد می کند که روی زمین‌های بیشتری فعالیت خود را دنبال کنند که در نتیجه دامنه کاری بسیار بیشتر شده و هزینه‌ها کاهش پیدا کند.
افزایش میزان تولیدات: مکانیزه کردن کشاورزی سرعت انجام کارها بسیار افزایش می دهد. به همین دلیل هم کشاورزان می‌توانند زمان مضاعفی برای کار بر روی زمین‌های بیشتر داشته باشند که در نتیجه این امر میزان تولید محصولات نیز افزایش می یابد.

Call Now Buttonمشاوره رایگان 09124682490