ماشین آلات کشاورزی ارزان

حمت شبانه روزی کشاورزان در زمین های زراعی و باغ ها برای انجام دادن کارهای مختلف است . از کاشت گرفته تا داشت و برداشت. ماشین آلات کشاورزی به وجود آمدند تا بزار مکمل برای وصل به ادوات کشاورزی باشد. تا کارها به راحتی انجام شود. البته باعث کارایی بهتر و مناسب تر نیز می شود. بنابراین این ابزار در عرصه کشاورزی مکانیزه مهم هستند. کشاورز و یا کارفرما برای خرید این ابزار لازم است دقت لازم را داشته باشد به همین دلیل ما به مشتریان عزیز خود سایت باغ ایرانی را معرفی می کنیم تا با مراجعه به آن بتوانند علاوه بر مشاوره از اطلاعات بیشتری هم کسب نمایند.

 

شماره تماس: 09124682490

ماشین آلات کشاورزی

در دنیای مدرن ماشین الات کشاورزی اهمیت بالایی دارد. مهم ترین آن محصولات مرغوب و بهتر است. در طول تاریخ تولید اداوات، ابزار، ماشین آلات برای سهولت در کار است. در این عرصه انواع مختلفی از ماشین های کشاورزی وجود دارد. ماشین آلاتی که در کاشت، داشت، برداشت مورد استفاده قرار می گیرند. در مورد کاشت با انواع ماشین آلات مواجه هستیم.

ماشین آلات کشاورزی ارزان

انواع ماشین آلات بر اساس عملکرد

آن های که باعث اصلاح خاک از نظر شیمیایی می شوند مثل کود دادن
آن هایی که باعث اصلاح خاک از نظر فیزیکی می شوند مثل انواع گاو آهن ها،

 انواع خیش و گاو آهن

الف) گاوآهن برگردان دار
ب) گاو آهن بشقابی
ج) گاو اهن سنتی
د) گاو آهن اسکنه ای

انواع تراکتور

طبقه بندی تراکتور در حال حاضر بسیار گسترده است. در زیر به آن ها اشاره می کنیم:
الف) براساس شاسی  یا قاب
تراکتورهای با شاسی
تراکتورهای نیمه شاسی
تراکتورهای بدون شاسی
ب) بر اساس موارد استفاده
تراکتورهای عمومی یا تراکتورهای خدماتی
تراکتورهای همه کاره یا تراکتورهای ردیف کار
تراکتورهای پابلند یا شاسی بلند
تراکتورهای باغی
تراکتورهای صنعتی
تراکتورهای یونیورسال
تراکتورهای باغچه ای و تراکتورهای چمن زن
تراکتورهای دو چرخ یا تیلرهای موتوری
ج) براساس تامین خاصیت کششی و خودرو بودن
تراکتورهای زنجیری
تراکتورهای چرخ دار

روش های متداول سمپاشی

سمپاش های تراکتوری فرقونی لانس دار است. در بیش از 70 درصد از مزارع کشور از این روش استفاده می شود. در این نوع از موتور و پمپ یا شافت تراکتوری استفاده و محلول سمی از یک یا 2 لانس با فشار 20-30 بار خارج می شود. این نوع سمپاشی برای درختان بلند طراحی شده است. استفاده از ان در مزارع به هیچ وجه به صلاح نیست. کشاورزان ناچراند سمپاشی را به صورت چپ و راست و زیگزاگی انجام دهند. که با این کار یکنواختی در پوشش وجود ندارد. میزان لهیدگی محصول زیر پای کارگران نسبتا زیاد و در حدود 5 درصد است. کارگران به خصوص کسی که عمل سمپاشی را انجام می دهد داخل توده ای از سم قرار می گیرد که به مرور زمان دچار مسمومیت تدریجی می شود. چرا استفاده از سمپاشی های نامناسب لانس دار در سم پاشی متداول است؟ زیرا در سمپاش های تراکتوری بومدار در هر نوبت سمپاشی 8 تا 13 درصد محصول زیر چرخ های تراکتور له شده و ضایعات محصول به خصوص در مبارزه با افت سن گندم بسیار بالا و چشمگیر است. در نتیجه کشاورزان به ناچار سمپاش های لانس دار را ترجیح می دهند.

ادوات کشاورزی ارزان

Call Now Buttonمشاوره رایگان 09124682490