احداث باغات مدرن

در احداث يك باغ جديد دو حالت ممكن است رخ بنمايد. در حالت اول، محصول ويژه‌اي (مانند سيب، بادام و غيره) مورد نظر است و براي كشت آن بايد زمين مناسبي يافت شود. در حالت دوم، كه بيشتر همگاني است، زمين ويژه‌اي موجود است و بايد درختي را كه با آن زمين و منطقه سازش داشته باشد كشت شود.توسعه باغات مثمر به دلیل درآمدزایی بیشتر می تواند به بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم بسیار کمک کند. همچنین می تواند علاوه بر رونق تولید داخلی، اشتغال مستقیم و غیرمستقیم بالائی نیز داشته باشد.قبـل از احـداث بـاغ الزم اسـت بررسـیهاي اولیـه کـه در زیـر بـه آن اشـاره شـده اسـت انجـام شـود و سـپس بـا اطالعـات کافـی و تمهیـدات الزم نسـبت بـه احـداث بـاغ اقـدام شـود.باغ ایرانی با سال ها تجربه در زمینه احداث باغات مدرن،احداث باغ انگور،احداث باغ سیب ، احداث باغ سیب،احداث باغ گردو و … طراحی فضای سبز ،طراحی و اجرای فضای سبز در خدمت شما عزیزان می باشد . 

احداث باغ مدرن

دمای متعدل

درختان میوه خزان دار باید در طول زمستان به تعداد ساعات معین دمایی کمتر از هفت درجه (بین 0 تا 7 درجه سانتی گراد) دریافت کنند تا از حال استراحت بیرون آمده و شروع به رشد کنند و این امر یکی از مهمترین عوامل محدود کننده مناطق کشت درختان میوه مختلف می باشد یعنی اگر سرمای لازم تامین نگردد،‌در اکثر موارد جوانه های گل در بهار نمی شکفند و محصول تولید نمی کنند و اثر دیگر سرما بر روی درختان میوه سرما زدگی بهاره است که بسیاری از نقاط دنیا با وجود برخورداری از دامنه دمایی و میزان سرمای مناسب برای کشت درختان میوه،‌به دلیل داشتن سرمای دیر رس بهاره بعد از شکوفایی جوانه ها که موجب سرمازدگی گل ها و گاهی میوه ها می شود،‌برای میوه کار مناسب نسیتند. از دیگر عامل دمایی که در میوه کاری موثرند می توان از نوسان دمایی یا تفاوت زیاد دمای شب و روز و همچنین تگرگ نام برد که باعث آسیب و خسارت به درختان میوه می گردد.

احداث باغ سیب

نور کافی

طول روز بر گل انگیزی درختان میوه موثر نیست،‌ اما شدت نور در رشد و باروری درختان بسیار موثر است و تنها راه نور رسانی کافی به درون تاج درخت شکل دهی و تراکم مناسب دادن به شاخه های درخت می باشد و اثر دیگر نور در درختان میوه ایجاد رنگ در میوه هاست به عنوان مثال میوه های سیب اگر شدت نور در دو تا سه ماهر آخر فصل رشد کافی نباشد تولید رنگ سرخ دچار اختلال می گردد و به این دلیل پیشنهاد می گردد تا در مناطقی که هوای پاییزه ابری یا مه آلود دارد به جای سیب سرخ،‌انواع زرد و سبز آن کشت گردد.مهم‌ترین عامل تولید مواد پروتئینی و گلوسید (قند) در گیاهان سبز به شمار می رود و به طور مستقیم و غیر مستقیم در سایر اعمال زیستی و خصوصاً مرحله زایشی گیاه نقش دارد.فتو پریود عبارت است از مدت زمانی از روز که نور به گیاه می تابد . طول روز بسته به فصل سال و عرض جغرافیایی تغییر می کند . در نیمکره شمالی طول روز در چهار روز از سال اهمیت ویژه دارد .

خاک حاصلخیز

به طور كلي خاك محل استقرار و منبع تأمين آب و مواد غذايي براي گياهان است. علاوه بر آن اكسيژن لازم براي گياه به وسيله خلل و فرج خاك به گياه مي رسد و گاز دي اكسيدكربن زائد به وسيله ي اين حفرات از خاك خارج ميگردد.
کشاورزان با دانش بومی و تجربیات خود خاک را به دو بخش تقسیم می نمایند: خاک سطح الارض و خاک تحت الارض.

خاک سطح الارض (خاک فوقانی) شامل بخشی از خاک می باشد که فعالیت های کشاورزی مثل شخم و شیار، آبیاری، کوددهی و کاشت بذر و غیره در آن انجام می شود. در این بخش به دلیل مساعد بودن شرایط تهویه و وجود خلل و فرج زیاد، فعال بودن موجودات ذره بینی و تجمع بیشتر مواد غذایی، ریشه رشد و نمو بهتری نسبت به بخش زیرین دارد. از نظر علمی این بخش خاک شامل افق های O و A و بخش فوقانی افق B می باشد. ضخامت این بخش از چند سانتیمتر تا بیش از یک متر بر حسب میزان توسعه کشاورزی منطقه متفاوت است.

خاک تحت الارض (خاک تحتانی) در زیر خاک سطح الارض قرار دارد و به علت تراکم و فشردگی زیاد فاقد تهویه مناسب است لذا ریشه گیاهان به ندرت در آن توسعه می یابد. از طرفی موجودات ذره بینی خاک نیز به علت کمبود اکسیژن در آن فعالیت کمتری دارند. این بخش افق C و بخش زیرین افق B را در بر می گیرد. با توجه به دلایل ذکر شده خاک تحت الارض شرایط لازم برای رشد گیاهان را ندارد و از نظر کشت بسیاری از گیاهان زراعی و باغی به جز درختکاری اهمیت چندانی ندارد.
 

احداث باغ انگور

آب کافی

 آبیاری نقش بسزایی در رشد و تکامل گیاهان و درختان دارد . مهم ترین اثرات آبیاری به موقع و صحیح این موارد است . 

  • افزایش کمی و کیفی محصول
  • سود حاصل از افزایش کمی و کیفی محصول
  • درآمد حاصل از فروش آب برای دولت
  • افزایش فرصت شغلی

انواع روش‌های آبیاری نوین

 آبیاری قطره‌ای

در این سیستم آب فقط به بخش ریشه در گیاه فرو می‌رود و در ناحیه ریشه گیاهان و یا در نزدیکی آن به صورت قطره‌ای تحویل داده می‌شود.این روش می‌تواند یکی از کارآمدترین شیوه‌ها محسوب شود.برای درختان و تا‌‌کها که گیاهانی دائمی با فاصله زیاد از یکدیگر می‌باشند ، قطره چکا‌نها به صورت واحدهای ساخته شده مجزا بوده و ‏توسط یک زایده به خط انتقال آب مرسوم به لوله فرعی قطره چکان ، شیلنگ لوله فرعی یا لوله فرعی متصل میگردند‎.‎در سیستم های قطره ای دور آبیاری یک روز و حتی در صورت نیاز ‏کمتر امکان پذیر است‎این نوع آبیاری ساده ترین راه آب دادن به هر گیاه مانند درختان و تاکها ست و کمبود رطوبت خاک را قبل از پیدایش مکش بالاتر اثر مصرف آب ‏به وسیله گیاه از طریق تبخیر و تعرق ، بر طرف می سازد .

 آبیاری بارانی

در آبياري باراني ،آب با فشار در داخل يک شبکه لوله کشي شده جريان پيدا میکند و در ادامه از خروجي هايي که روي اين شبکه تعبيه شده و آبپاش ناميده مي شوند خارج مي شود. آبپاش ها آب را با فشار به تمام قسمت های باغ می رسانند و بصورت قطره قطره و مشابه باران آبیاری انجام خواهد شد . .به همين دليل اِن سيستم آبياري به روش باراني ناميده مي شود. آبياری بارانی علاوه بر آبیاری زمین های کشاورزی کاربردهای دیگر نظیر جمع آوری پساب شهری وصنعتی از تصفيه­خانه ها و پخش آنها در زمين های زراعی، پخش کودهای شيميايی محلول در آب، جلوگيری از يخ زدن گياهان، خيس کردن سطح زمين به عمق کم برای کمک به بيرون آمدن جوانه بذرهای کاشته شده را دارد.در صورتی که منبع آب نسبت به مزرعه در ارتفاع بالاتری قرار داشته باشد، این امکان وجود دارد که آب را با لوله منتقل نموده و از اختلاف ارتفاع برای تأمین فشار در سیستم استفاده نمود و هزینه‌های طرح را کاهش داد. اما در اکثر موارد، فشار سیستم می‌بایست توسط پمپ تأمین گردد. بنابر این پمپ یا سیستم تأمین فشار یکی از اساسی‌ترین اجزای سیستم‌های آبیاری بارانی به شمار می‌رود.

آبیاری قطره ای

باغ ایرانی در احداث باغات مدرن و انواع باغ های مثمر و غیر مثمر در خدمت شما همشهریان گرامی می باشد . طراحی و اجرای فضای سبز ویلاهای شما از دیگر فعالیت های باغ ایرانی می باشد . محوطه سازی ویلا ، باغ ، احداث استخر و اجرای روف گاردن و گرین وال و … از مجموعه فعالیت های باغ ایرانی محسوب می شود.

Call Now Buttonمشاوره رایگان 09124682490