فروشگاه گل و گیاه در کرج
تشخیص بیماری گیاهان آپارتمانی و درمان گیاهان
نگهداری گل و گیاه آپارتمانی کار راحتی است به شرطی که یاد بگیرید چگونه از گیاهان آپارتمانی نگهداری نمایید. تمامی افراد می توانند با مشاهده نکات ساده ، رایج ترین بیماری گیاهان آپارتمانی را متوجه شوند، در این مقاله با یکسری از عوامل خرابی گل ها و گیاهان آپارتمانی مثل سفیدک گیاهان آپارتمانی که شپشک آرد آلود نام دارد ، سوختگی برگ گیاهان ، علت زرد شدن برگ گیاهان آپارتمانی و راه های درمان آن ها آشنا می شوید.
بیماری گیاهان آپارتمانی
کم شدن گل و زیاد و پُر شدن برگها
سوختن برگ های گیاهان
سوختن برگ های گل ها می تواند بعلت قرار گرفتن در نور مستقیم ، آبیاری برگها در هنگام تابش خورشید ، کوددهی بالا یا آبیاری کم باشد.
برای جلوگیری از سوختن برگ گیاهان از قرار دادن بیش از حد گیاه در جلوی نور شدید خورشید آن هم در روزهای گرم تابستان جلوگیری شود زیرا میتواند آسیب های جبران ناپذیری به گل ها گیاهان وارد نماید. اکثر گیاهان، حتی گیاهان دوستدار نور زیاد، آفتاب مستقیم را دوست ندارند و همین قرار دادن گیاه در مکان روشن کافیست و عملکرد بهتری خواهد داشت. در صورت مشاهده برگهای سوخته بر روی گیاه، بهتر است برگهای آسیب دیده را جدا نمایید و گلدان را به سایه منتقل نمایید، آبیاری را طبق اصول انجام دهید و از کود دادن به آن خودداری نمایید.
ریشه های نرم و سیاه گیاهان
زرد شدن برگ گیاه
پژمرده شدن گیاه و ریزشدن برگ ها
میزان آب دادن نامناسب می تواند باعث بی حالی و پژمردگی گیاه شود.کوچک شدن برگهای جدید حتما نشان از کمبود مواد مغذی خاک نیست بلکه ممکن است بعلت آبیاری زیاده از حد این مواد مغذی خارج شده و به گیاه نرسد. بهترین راه برای حل این مشکل، استفاده از بهترین روش آبیاری یعنی آبیاری از پایین و داشتن یک برنامه ریزی منظم برای آبیاری است. اصول صحیح آبیاری این است که آبیاری در فواصل بیشتر اما عمیق تر انجام شود.
توجه کنید که شل شدن ساقه ممکن است بعلت گندیدن ریشه گیاه باشد که بخاطر آب دادن زیادی اتفاق می افتد ، در صورتی که مطمئن شدید ریشه گندیده ،گیاه را از خاک خارج نمایید و ریشه های گندیده را قیچی نمایید و مجددا آن را بکارید.
زرد شدن برگ گل ها
بیرنگ شدن برگها
برگ های بی رنگ کم برگ می تواند به علت نرسیدن نور کافی به گیاه باشد بهتراست شرایط نگهداری گیاهی که نگهداری می کنید را بدانید که چه میزان احتیاج به نور دارد . بیشتر گیاهان آپارتمانی روزانه 12 ساعت به نور خورشید نیاز دارند. دقت داشته باشید که بعضی گیاهان در سایه بهتر رشد می نمایند.
قهوه ای شدن جلوی برگ ها
لکه شدن روی برگ های گیاهان
رشد سفیدک پودری روی ساقه و برگ ها
رشد نکردن گیاه و نازیبا شدن فرم آن
علت رشد نکردن گیاه و نافرم شدن ظاهر آن می تواند بعلت قارچ بوتریتیس یا کپک خاکستری باشد. یکی از بهترین راهها برای پیشگیری از این بیماری گیاهان قرار دادن گلدان ها با فاصله از یکدیگر است تا هوا در بین آنها جریان داشته باشد. این بیماری بیشتر برروی گلهای ژربرا، گل حنا ،بنت قنسول و بگونیا مشاهده میشود. در صورت مشاهدهی سفیدی های پنبه مانند برروی گیاه آن را از بقیه دور نگه داشته و قسمت های آلوده را هرس کنید.