تجهیزات و ادوات کشاورزی از مهم ترین وسایل مورد نیاز در صنعت کشاورزی و باغداری محسوب می شوند که به منظور تسهیل انجام کارها، بهبود زراعت، افزایش تولید محصول و کاهش هزینه ها مورد استفاده قرار می گیرند. برخلاف سالیان گذشته که اغلب از وسایل دستی در مزارع و باغ ها استفاده می شد، در کشاورزی مکانیزه وجود ادوات کشاورزی مدرن از اهمیت بسیار زیادی برخوردار شده است. با پیشرفت این تجهیزات کار برای کشاورزان، باغبانان و صاحب گلخانه ها آسان تر و بهتر شده است. ادوات کشاورزی کارهای مختلفی اعم از شخم زنی، سم پاشی، آبیاری و حتی برداشت محصول را در برمی گیرند. مجموعه باغ ایرانی با فروش انواع این تجهیزات اعم از ادوات خاک ورزی، ادوات کاشت، ادوات داشت و ادوات برداشت شامل تیلر، گاوآهن، کمباین، کلتیواتور، دیسک، لولر، رتیواتور، سیکلو تیلر، روتو تیلر، مرز کش، نهر کن، سنگ جمع کن، دروگر خود گردان، بذر کار، کود پاش و … در خدمت مشتریان عزیز می باشد.
قیمت ادوات کشاورزی
جنس، مدل، برند، توان و ظرفیت انواع ادوات کشاورزی بر قیمت آن ها به طور مستقیم تاثیرگذار است. برخی ابزار خارجی هستند و معمولاً به دلیل کیفیت بالا، قیمت بیشتری هم دارند. درهرحال قیمت انواع ماشین آلات و ادوات کشاورزی داخلی و خارجی توسط باغ ایرانی به گونهای تعیین و اعلام می شود که برای مشتریان در سرتا سر کشورکاملاً به صرفه باشد.
انواع ادوات کشاورزی
افزایش تولید دستگاهها و ماشینهای جدید کشاورزی و ورود تکنولوژی و فناوریهای جدید به این حوزه، کشاورزی و باغداری را از حالت سنتی خارج کرده به مدرن تغییر داده است. تکنولوژیهای جدیدی مانند ادوات کشاورزی به کشاورزان کمک میکنند تا بتوانند فرایندهای مختلف این حوزه را با هزینه و زمان کمتری انجام دهند و میزان بهرهوری را بالاتر ببرند. این روند تا آنجایی پیش رفته است که کشاورزی بدون وجود این اودات مقرونبه صرفه و امکان پذیر نیست.
انواع مختلف ماشینآلات کشاورزی شامل موارد زیر می باشد:
- ماشینآلات قبل از کاشت محصول
- ماشینآلات زمان کاشت
- ماشینآلات کشاورزی افزایش بازدهی کاشت
- ماشینآلات کشاورزی برداشت
- ماشینآلات مخصوص کار بر روی محصول نهایی
تراکتور
از مهمترین و ضروریترین ادوات کشاورزی می توان به تراکتورها اشاره کرد که به دو دسته زراعی و باغی تقسیم میشوند. علاوه براین دستگاههای مختلف بر روی تراکتور قابل نصب است که میتواند نیازهای مختلف یک کشاورز را تأمین کند. تراکتور انتخابی باید متناسب با زمین زراعی و یا باغ باشد و مثلاً یکی از موارد حائز اهمیت فواصل بین کاشت است که حتماً باید بهگونهای باشد که تراکتور برای عبور با مشکلی روبهرو نشود.