قیمت نهال

باغ ایرانی انواع نهال را تهیه و به فروش میرساند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس : 09124682490 و یا به آدرس  کرج جاده محمدشهر بعد از میدان تره بار مراجعه نمایید.

قیمت نهال چنار

قیمت نهال

چنار در آب و هوای معتدل و نسبتاً سرد رویش دارد و جزء گونه‌های رطوبت پسند محسوب می‌گردد. به علت نوع ریشه‌ آن، خاک های نسبتاً ریز بافت، عمیق آبرفتی با رطوبت متعادل و زهکشی خوب را می پسندد و رشد آن ها در خاک های کم‌عمق، سنگلاخی، قلوه سنگی متراکم، درشت بافت و آهکی محدود می‌‌گردد. جدا از کاربردهای طبی فراوان چنار, چوب چنار جزء چوب های بسیار خوب صنعتی ست که بدون آغشته کردن آن با مواد ضد عفونی کننده ،مدتهای طولانی در مقابل تغییرات جوی سالم می ماند.
الف گیاهشناسی چنار:
چنار درخت بزرگ و زیبایی ست با تنه مستقل تاجی گسترده و شاخه های قوی. این ویژگی ها موجب شده اند تا چنار در ردیف مهمترین درختان سایه دار پارکها و حاشیه خیابانها قرار گیرد.
بلندی درختان چنار در گونه های مختلف کم و بیش متفاوت است چنانچه در گونه p.orientalis به 30متر و در p.occidentalis به 40متر میرسد. قطر تنه چنار نیز زیاد است و گاه در تمام گونه های آن به بیش از 10متر میرسد .
ریشه اصلی چنار از ابتدای رشد قوی و عمیق در خاک فرو میرود و در سنین بالا میتواند تا 4متر در خاک فرو رود و از رطوبت عمق خاک استفاده نماید .
ساقه و تنه چنار دانه زاد اسوار استوانه ای و نسبتا پرچوب است. شاخه ها از ارتفاع معینی از تنه منشعب می شوند و تاج درخت را بوجود میآورند در حالی که ساقه درختان شاخه زاد چنار معمولا باریک و بلند و گاه کج و معوجند و با بالا رفتن سن درخت تنه اش صاف میشود.
پوست ساقه چنار در جوانی مفرغی رنگ است ولی ریتیدوم آن که خاکستری رنگ است هر ساله در فصل رویش از تنه درخت جدا شده میریزد. محل ریزش ریتیدوم روی تنه درخت به صورت لکه های سبز مایل به مفرغی مشاهده میشود.
شاخه های اصلی قطور و محکم چنار ،در جهات مختلف میرویند و مجموعا تاج نامنظم درخت را به وجود می آورند . شاخه های فرعی نیز به صورت نامنظم از شاخه های اصلی منشعب میشوند.
بر روی درخت چنار 3نوع جوانه مشاهده میشوند. جوانه اصلی که در انتهای ساقه و شاخه های اصلی قرار میگیرد و سبب رویش طولی ساقه . شاخه ها میشود. این جوانه ها درشت و خمره ای شکلند و از فلس های قرمز مایل به قهوه ای پوشیده شده اند. جوانه فرعی که از رویش آنها شاخه های فرعی بوجود می آید ،روی شاخه ها قرار دارند و از جوانه های اصلی کوچکترند. این جوانه ها مخروطی اند و از فلسهای قهوه ای رنگ پوشیده شده اند.
جوانه های خفته،روی ساقه و تنه درخت به صورت ناپیدا یافت میشوند. در صورتی که قسمت هایی از تنه در معرض تابش نور قرار گیرد از این تنه ها جست ها و جوش ها میرویند و تنه را گره دار میسازند. این جوانه ها در ظاهر دیده نمیشوند و رویش آنها منوط به تابش نور کافی و مواد غذایی فراوان است. علاوه بر جوانه های ذکر شده ، جوانه های نابجا روی ساقه و شاخه ها نیز قرار دارند و هنگام قلمه زدن در اثر هورمون های ریشه زا مثل اکسین سبب ریشه زایی میشوند.
چنار از جمله درختان پهن برگ و خزان کننده است. برگ های چنار منفرد متناوب و دارای پهنک پنجه ای نسبتا پهنی است . هر برگ دارای 5-3 لوب نوک تیز و پای برگ ها دارای 2 گوشوارک نسبتا بزرگ برگ مانند است. قاعده برگ قلبی شکل، کناره برگ فاقد دندانه و دارای موجهای سینوسی است. دمبرگ به طول 5تا10 سانتی متر و پوشیده از کرکهای خاکستریست. سطح بالایی را روی برگ به رنگ سبز روشن است. برگهای جوان کرکهایی دارند که به تدریج با بالا رفتن سن برگ از تراکم آن کاسته میشود. پشت برگ به رنگ نقره ای مایل به سبز است و کرکهای بیشتری دارد. رگبرگها به شکل پنجه ای و منشعب هستند. رگبرگهای میانی نسبتا قطورند و در پشتد برگ به صورت برجسته دیده میشوند.
چنار درختی ست یک پایه با گلهای تک جنس و شبیه هم که بر روی گل آذین های فشرده کروی شکل قرار دارند . زمان گلدهی آن در ماههای فروردین و خرداد است. لقاح آن نیز به دو صورت خودگشنAutogame و هم دگرگشن Heterogame انجام میشود.میوه چنار پس از تلقیح گلهای ماده به شکل کوزه های کوچک و سبز رنگی روی نهنجی کروی شکل ظاهر میشود. پس از مدتی میوه ها به فندقه های خشک و مرکب تبدیل و در همان سال میرسند.
میوه چنار دانه ای دو لپه ای دارد که در داخل فندقه قرار گرفته است. اگر میوه ها (فندقه ها) در محیط مناسبی از نظر شرایط خاک و رطوبت پراکنده شوند ،در زمانی کمتر تز 10روز رشد کرده و خود را نمایان میسازد. با این وجود قوه ی نامیه بذر چنار بسیار کم است و اگر بذر کهنه شود، ممکن است رشد نکند.

فروش نهال شهریار

فروش نهال کرج

مرکز فروش نهال در تهران

قیمت نهال آلو

مرکز فروش نهال در تهران

گیاه شناسی آلو

آلونام علمی : Prunus domestica
درختی است دارای میوه که انواع گوناگونی دارد از قبیل آلو قطره ‌طلا ، آلو سیاه شابلون ، آلو بخارا ، آلو قیسی ، آلو کالیفرنیا ، آلوی بشقابی و آلوچه.
گوجه سبز نوعی از آلو می‌باشد که در ایران پر طرفدار است.

شرایط کاشت آلو

دامنه جغرافیائى پراکندگى آلو و گوجه از سایر میوه‌هاى خزان‌دار گسترده‌تر است و گونه‌هاى مختلف آنها در سراسر نیم‌کره شمالی ، به‌صورت بومی ، وجود دارند. در حال حاضر، سه گونه از این میوه در تمام دنیا کشت مى‌شود. اغلب ارقام تجارتى متعلق به گروه آلوى اروپائى – .P. domestica L هستند. این گروه ، بومى جنوب شرقى اروپا بوده بیش از ۲۰۰۰ سال است که زیر کشت در آمده است و پوست صاف تنه‌اش آن را از سایر گروه‌ها مشخص مى‌سازد . گروه دوم به نام آلوى ژاپنى -. P. salicina Lindl معروف است و در حقیقت بومى چین مى‌باشد . این گروه ، حتى در جوانى داراى پوست ساقه خشن است. گروه سوم آلوى آمریکائى است که شامل چندین‌ گونه که همگى بومى آمریکاى شمالى هستند ، مى‌باشد. اکثر این گونه‌ها وحشى هستند و تنها یک گونه به‌نام آمریکانا -.P.americana Morsh داراى تعدادى رقم اهلى مى‌باشد. ارقام این گروه، در برابر سرما ، از سایر گروه‌ها مقاوم‌تر مى‌باشند و داراى میوه‌هائى به رنگ زرد یا طلائى با پوست نسبتاً کلفت مى‌باشد.

گیاه‌شناسى آلو

آلو و گوجه متعلق به جنس Prunus از خانواده Rosaceae مى‌باشند.
شرایط اقلیمی و خاکی آلو :
از نظر مقاومت در برابر سرماى زمستانه ، انواع آلو و گوجه مشابه سیب وآلبالو هستند و نیازهاى سرمایى آنها بر حسب رقم با ۵۰۰ تا ۱۸۰۰ ساعت دماى کمتر از هفت درجه سانتى‌گراد برآورده مى‌شود.
این گیاهان به‌طور کلى خاک‌هاى لمونى شنى را ترجیح مى‌دهند و خاک‌هاى سنگین و مرطوب را بهتر از دیگر میوه‌هاى هسته‌دار تحمل مى‌کنند.

تولید میوه آلو

شکوفه آلو و گوجه به‌ صورت جانبى روى چوب یک‌ساله شاخه‌ هاى معمولى و سیخک‌ ها ظاهر مى‌شود. تقریباً تمام ژاپنى‌ و آمریکائى و نیمى از ارقام اروپائى خودسترون هستند و نیاز به درختان گرده‌زا دارند. گرده‌افشانى در کلیه ارقام به‌ وسیله حشرات، مخصوصاً زنبور عسل، انجام مى‌شود.

نوع هرس آلو

پس از هر شکل‌دهی، اکثر ارقام تا سن ۱۲ سالگى نیاز به هرس مجدد ندارند ولى در آن سن، به‌دلیل متراکم شدن شاخساره، باید آنها را هرس کرد. ارقام ژاپنى چون چوب‌هاى آنها نرم‌تر و میوه‌هاى آنها بزرگ‌تر است به هرس شدیدترى نیازمند مى‌باشند.

روش‌هاى تکثیر آلو

ازدیاد آلو و گوجه، بیشتر به طریق پیوند و تا حدودى به‌وسیله ( قلمه‌ زدن ) و ( خوابانیدن ) انجام مى‌گیرد. از ( نهال‌هاى بذری ) هلو ، زردآلو ، بادام ، خود آلو و گوجه را مى‌توان به‌عنوان پایه استفاده کرد. در آمریکا ، پایه هلو نتیجه بهترى داده و مرسوم‌تر است. استفاده از گیلاس چینى باعث ایجاد درختان پاکوتاه مى‌شود.

شرایط کاشت آلو

بر حسب رقم و میزان رشد آن ، فاصله درختان آلو و گوجه ۵ تا ۷ متر مى‌باشد. در کشورهاى خارج توانسته‌اند در شرایط بسیار مناسب تا ۳۵ تن در هکتار محصول برداشت کنند ولى در ایران معمولاً میزان محصول از ۳ تا ۷ تن در هکتار تجاوز نمى‌کند.
کاشت درخت آلو را می‌تواند در ابتدا با درخت گلدانی ، درخت ریشه باز ، کاشت هسته و نیز کاشت بخشی بریده شده از درخت انجام دهید. برای کسب اطلاعات بیشتر این مقاله را مرور کنید.
پرورش درخت آلو، سرگرمی مرفهی است. درست مانند دیگر  گرایش‌های  باغبانی ، پرورش درختان میوه بسته به گونه و تنوعشان ، روش‌های تخصصی خود را می‌طلبند . معمولاً درختان آلو را زمانی که نهال‌های ۲ ساله و نابالغ هستند به فروش می‌رسانند. بهتراست زمان انتخاب محل کاشت ، جایی از باغچه را انتخاب کنید که خاکش خوب زه کشی شده بوده و روزانه حداقل ۸ تا ۱۰ ساعت نور آفتاب دریافت کند. این مقاله دستورالعمل‌های ساده‌ای را درباره‌ی چگونگی کاشت درختان آلو در اختیارتان قرار داده، مضاف بر اینکه اطلاعات پایه و اساسی تکثیر و نگه‌داری از این درختان نیز در آن لحاظ گردیده است. در آب و هوای گرم ، درختان آلو بایستی مرتباً تا سقف ۳ سانتی متر در هفته آبیاری شوند. در تیر و مرداد ماه آلوها رسیده می‌شوند.

دستورالعمل کاشت آلو

بلافاصله بعد از دریافت نهال ، ریشه‌هایش را در داخل سطل آب قرار دهید. حداقل ۲ ساعت بگذارید بماند تا آب کافی دریافت کند. فقط ریشه‌ها بایستی زیر آب باشند.
به منظور بررسی ریشه ، درخت را از آب درآورید. بیشتر خاک فشرده بایستی با آب نرم شده باشد. ریشه‌هایی را که آسیب‌ دیده‌اند یا به شکلی نا معمول بلندند را ببرید. جهت تسهیل گردش هوا، ریشه‌ها را پخش کرده و اطراف ریشه مرکزی را خلوت کنید. ریشه‌ها را در داخل ظرف برگردانده و پایین تر قرار دهید. سطل و درخت را کناری بگذارید.
گودالی را بکنید که پهنایش ۲ برابر ریشه‌های بازشده‌ی گیاه باشد و درعین‌حال به همان عمقی باشد که گیاه در باغ یا باغچه اولیه کاشته شده بود. معمولاً در روی تنه‌ی درخت یک خط مشخصی وجود دارد که نشان می‌دهد تا کجا در زیر خاک بوده است.
درخت را از سطل آب خارج کنید و با ریشه‌های کاملاً باز و پخش در اطرافش ، داخل گودال قرار دهید. سپس آن را با یک دست نگه‌دارید و با دست دیگر گودال را پرکنید.(شاید برای این کار نیاز باشد که کسی کمکتان کند.). اگر خاک منطقه نیاز به اصلاح و یا تقویت دارد، مثلاً اگر خیلی گلی یا ماسه‌ای بوده یا فاقد مواد مغذی مورد نیاز گیاه است، ممکن است خاک مخصوص گلدان را نیز لازم باشد در این مرحله اضافه کنید. اگر شما از کیفیت خاک مطمئن نیستید، برای محکم‌کاری هم که شده، می توانید خاک مخصوص گلدان را نیز به گودال بریزید. دو بیل از خاک گلدان را با خاکی که از گودال برداشته بودید ترکیب کنید. از این مخلوط برای پر کردن گودال و پوشاندن ریشه‌ها تا پایین‌تنه استفاده کنید.
به آرامی و با کمک پشت بیل خاک روی گیاه را فشرده و از صاف بودن درخت مطمئن شوید. سپس درخت را آب دهید و یک لایه کاه مالچ به آن بیفزایید. زمین اطراف درخت بایستی تا عمق حدود ۳ سانتی متر مرطوب باشد. بعد از آب دادن ، ۵ دقیقه صبر کنید تا خاک خیس بخورد و بعد با انگشتتان چک کنید که آب تا چه عمقی به خاک نفوذ کرده است. اگر دیدید لازم است، آب بیشتری دهید.
یک چوب به ضخیم را در کنار تنه قرار داده و چند سانتیمتر آن را داخل زمین فرو کنید. با یک طناب تنه درخت و چوب را به هم وصل کنید و نگذارید فاصله‌ی بین آن‌ها از ۵ سانتیمتر فراتر رود. بستن درخت به چوب کمک می‌کند که درخت پایدارتر بوده و رشد کنترل شده تری داشته باشد. اجازه دهید که این ستون چوبی درجایش بماند تا زمانی که تنه‌ی درخت قطورتر شده و با ستون چوبی مستقیماً برخورد کند. برای یک نهال ۲ ساله ، یک سال طول می‌کشد تا  این برخورد صورت گیرد. با فرارسیدن سال سوم یا چهارم، دیگر نیازی به ستون کمکی نخواهید داشت.

قیمت نهال شلیل

فروش نهال کرج

نام علمی هلو و شلیل PRUNUS PERSICA و متعلق به تیره ROSACEAE(به فارسی ورد سانان) می باشد.موطن اصلی هلو نواحی گرم چین است در حدود ۲۰۰۰سال قبل از میلاد مسیح کشت می شده و در حال حاظرجنگلهای وسیعی از گونه های وحشی هلو وجود دارد . تحقیقات اخیر نشان داده استکه درخت هلو از چین به ایران واروپا انتقال پیدا کرده است .دارای برگهای ساده متناوب با کنارههای برگشته و گلهائی به رنگ صورتی و گلی مایل به ارغوانی می باشد که قبل از پیدایش برگها ظاهر می شوند.
مقاومت هلو در برابر سرمای زمستانه از سیب و گلابی کمتر و تقریبآ مشابه ‹به› میباشد . برای هلو سرمای کشنده معمولآ حدود ۲۱-درجه سانتی گراد است ولی اگر هوا به سرعت سرد شود در دمای ۹-تا۱۳-درجه سانتی گراد نیز جوانه و حتی شاخه های جوان خشک می شوند.نیاز سرمایی هلو برای بیرون امدن از استراحت زمستانه ۵۰۰تا ۱۰۰۰ ساعت می باشد .هلو در مقابل گر مای تابستان مقاوم تر از سیب است و در تابستانهای گرم میوه های ان مانند گلابی کیفیت بهتری دارد .
-ریشه هلو در برابر کمبود تهویه خاک بسیار حساس است و از غرقاب شدن به شدت صدمه می بیند.این درخت برای بهترین رشد به خاکهای نسبتآ سبک با عمق۱تا۵/۱ متر و زهکشی کامل نیاز دارد .هلو۲تا۳سال بعد از کشت شروع به گل دادن کرده و اولین محصول اقتصادی خود را در سال چهارم یا پنجم تولید می کند .عمر اقتصادی هلو حدود ۱۰سال است و بعداز ان بار دهی ان کم می شودو باید درخت را قطع کرد .
-گل هلو بصورت جانبی از یک جوانه ساده ( SIMPL BUD )روی شاخه یک ساله به وجود می اید . اکثر ارقام هلو خود بارورند ،گرده افشانی می تواند توسط باد انجام شود ولی کندو گذاری مقدار محصول را بالا می برد .در هلو معمولآتعداد میوه تشکیل شده بسیار بیشتر از حد تحمل درخت است و این درخت باید حتمآ تنک شود.
-میوه هلو به وسیله تعدادی کرک پوشیده شده است .گوشت میوه ممکن است سفید یا زرد و در اطراف هسته قرمز باشد .هسته ممکن است به گوشت چسبیده یا از ان جدا باشد . FREE STONE به خاطر گوشت نرم و پر ابی که داردند برای مصرف به صورت تازه و انواع هسته چسبان یا CLING برای کمپوت سازی مناسبند.

برنامه نگهداری هلو و شلیل

در دوره خواب درختان جهت مبارزه با بیماریهای پوسیدگی قهوه ای ، پیچیدگی برگ هلو و لکه غربالی کاربرد مس تثبیت شده توصیه می شود.
برگ های ریزش یافته و میوه های خشک و مومی شده روی درختان منابع انتقال بیماریها به سال آینده می باشند. بنابراین تمیز کردن باغ از این منابع آلودگی با چیدن میوه های مومی شده از درختان و زیر خاک کردن برگهای ریزش یافته با عملیات خاک ورزی در دوره خواب درختان انجام می شود.
هلو و شلیل را زودتراز درختان میوه دیگر هرس می کنند. میوه دهی در این درختان میوه در شاخه سال آخر صورت می گیرد. در هنگام هرس حدود یک دوم رشد شاخه سال جاری را قطع می کنند.
سمپاشی نوبت اول مس تثبیت شده بعد از ریزش برگها و سمپاشی نوبت دوم تقریبا” در اواسط دی ماه با کاربرد مس تثبیت شده توصیه می شود.
در دوره خواب درختان میوه هلو و شلیل روغن را ترجیحا” با یک حشره کش بکار می برند.
در صورت مشاهده بیماری پوسیدگی قهوه ای درختان هلو و شلیل در سالهای قبل ، از قارچکش مناسب از زمان گلدهی به بعد بسته به شدت احتمال حمله بیماری یک یا چند نوبت استفاده کنید.
در فصل بهار ، علف های هرز سبز شده در سایه انداز درختان میوه به عنوان گیاهان میزبان آفات از قبیل تریپس عمل نموده و موجب حمله بیشتر آفات به گل و میوه جوان درختان می شوند و در ضمن این علف های هرز با جذب آب و عناصر غذایی با درختان میوه رقابت می کنند. بنابراین کنترل علف های هرز سایه انداز درختان توصیه می شود.
به منظور انتخاب بهترين ارقام شليل در شرايط اقليمي سردسیری و معتدل ، 11 رقم شليل (اينديپندنس، استارگلد، استارك سانگلو (شلیل مغان)، سانكينگ، شلیل انجیری ، شبرنگ كرج، قرمز پاييزه مشهد و 4 رقم جديد وينبرگر، وگا، اوريون و جي‌او‌ايا) از نقاط مختلف كشور جمع‌آوري و روي پايه بذري ميسوري پيوند شده و در قالب طرح بلوك‌هاي كامل تصادفي (RCBD) با 3 تكرار در زمين اصلي كشت و ارزيابي گرديدند. ارقام مورد مطالعه از لحاظ صفات رويشي (قطرتنه، رشد رويشي سالانه، ارتفاع درختان، سطح گسترش تاج)، زايشي (زمان شروع، طول دوره و خاتمه گلدهي، تراكم تشكيل ميوه، وضعيت باردهي و زمان رسيدن ميوه) و خصوصيات كمي و كيفي ميوه ارزيابي شدند. بررسي‌ها نشان داد كه از لحاظ رشد رويشي سالانه، رقم شلیل مغان ، قرمز پاييزه مشهد، گيوتا و شلیل انجیری نسبت به ساير ارقام برتري دارند و از لحاظ عملكرد رقم استارردگلد به ترتيب با 43/11 و 9524 كيلوگرم در واحد درخت و واحد سطح نسبت به ساير ارقام از خود برتري نشان داد.
نهال شلیل انجیری ارقام اينديپندنس، استارك سانگلو یا شلیل مغان ، قرمز پاييزه مشهد، وينبرگر وگيوتا به ترتيب در رده‌هاي بعدي قرار گرفتند. رقم اوريون هم به ترتيب با 93/5 و 4942 كيلوگرم در واحد درخت و واحد سطح با رقم وگا كمترين عملكرد را داشتند. نتايج كلي اين تحقيق نشان داد كه به ترتيب ارقام استارردگلد، اينديپندنس، استارك سانگلو ( شلیل مغان ) و وينبرگر از لحاظ صفات رويشي، عملكرد و صفات كمي و كيفي ميوه نسبت به ساير ارقام برتري داشته و جهت كشت، احداث باغات جديد، اصلاح و جايگزيني در باغات شليل ارقام اميد بخش محسوب مي‌شوند.

Call Now Buttonمشاوره رایگان 09124682490