از خصوصیات محوطه سازی و فضای سبز می توان به ایجاد فضایی دلنشین، روحیه بخش و جذاب که برای استفاده کنندگان از آن بوجود می آورد اشاره کرد . برای اینکه زیبایی فضای باز را دوچندان کنیم باید از طراحی فضای سبز استفاده نماییم . بهترین فضاهای سبز آن هایی هستند که توسط طراحان منظر طراحی و اجرا شده اند . زیرا بصورت اصولی طراحی شده اند .


فعالیت های باغ ایرانی
- طراحی و اجرای فضای سبز (Landscape)
- طراحی و اجرای ابنما، استخر، برکه، آبشار های زیبا و رویایی
- طراحی و احداث انواع باغ و باغچه(باغ ژاپنی، باغ صخره ای، باغ آبی، باغ اروپایی، باغ ایرانی و مدرن و کلاسیک و ….
- طراحی و اجرای بام سبز ( روف گاردن ) بر روی بان خانه شما و یا پنت هاوس و تراس
- طراحی و ساخت انواع سازه چوبی و فلزی(آلاچیق، پرگولا، سایه بان، پل، کلبه، رواق، داربست، نیمکت، فلاورباکس و….
- نور پردازی فوق مدرن زیبا و رویایی محوطه و فضای سبز
- طراحی و اجرای سیستمهای آبیاری اتوماتیک و مدرن با صرفه جویی در وقت و هزینه
- انواع کف سازی و محوطه سازی، لاشه چینی، دیوار کشی، نما سازی و …
- انواع اثاثیه باغی مبلمان، فلاور باکس، چراغ و روشنایی، باربیکیو، وسایل بازی و …
- خدمات نگهداری فضاهای سبز ویلا ها، آپارتمان ها و مجتمع ها.
- کاشت و اجرای انواع چمن و گل و گیاه.
- گلگاری و درختکاری فضای سبز ، حیاط ، باغچه
در ادامه شما را با چند نمونه طراحی فضای سبز آشنا می نماییم .




طراحی فضای سبز خانه های ویلایی
طراحی فضای سبز شهری
فضای سبز بخشی از فضای باز محیط آپارتمان یا شهر است که عرصه های طبیعی یا مصنوعی آن، تحت استقرار درختچه ها، درختان، گل ها، چمن ها و سایر گیاهانی است که بر اساس نظارت و مدیریت انسان، با در نظر گرفتن ضوابط و قوانین برای بهبود شرایط زیستی و رفاهی شهروندان و مراکز جمعیتی غیر روستایی حفظ، نگه داری و احداث می شود. برای اینکه طراحی فضای سبز در سطح شهری را بتوانیم انجام دهیم باید اصول آنرا بدانیم .
فضاهای سبز به دو دسته پهنهای و خطی تقسیم میشوند. فضاهای سبز پهنهای فضاهایی هستند که در نقشههای شهر نیز، به عنوان لکههای سبز دیده میشوند. و فضاهای سبز خطی به فضاهایی اطلاق میشوند که متناسب با هویت ظرفیت جابهجا شدگی شهرها و گذرگاهها مورد توجه قرار میگیرند. به طوری که ممکن است در نقشههای شهری نیز،دیده نشوند. هر چند نقش بسیار مهمی را در کنترل مسایل زیست محیطی و کالبدی شهر بر عهده دارند. از آن جا که تمامی فضاهای سبز خطی، در مالکیت عموم مردم قرار دارند بنابراین تقسیم بندی بر اساس مالکیت فقط در مورد فضاهای سبز پهنهای اعمال میشود.
فضای سبز و رفع آلودگی
طبق اعلام سازمان ملل متحد، مقدار فضای سبز استاندارد برای هر شهروند بین ۲۰ تا ۲۵ مترمربع است؛ اما متاسفانه طبق آخرین آمار اعلام شده از سوی وزارت مسکن و شهرسازی ایران، سرانه فضای سبز در کشور عزیزمان حدود ۷ الی ۱۲ مترمربع برای هر فرد است . که با یک مقایسه بهراحتی میتوان به کمبود زیاد فضای سبز در کشورمان پی برد.پیامدی که این اتفاق دارد آلودگی هوا ، کمبود اکسیژن و از بین رفتن گونه های مختلف جانوری میباشد. آلودگی هوا یکی از مشکلات عمده محیط زیست است که خود نیز محدودیتهای فراوانی را برای رشد گیاهان به وجود میآورد.گیاهان از طریق عمل فتوسنتز اکسیژن محیط و تغذیه خود را تامین می نمایند . در بین تعداد بیشمار گیاهان موجود، برخی از آنها توانایی بالاتری برای تولید اکسیژن داشته و بهنوعی میتوان آنها را کارخانه تولید اکسیژن دانست؛ آزالیا ، نراد و درختانی همچون شاهبلوط، افرا، گلابریشم و… از بهترین آنها به شمار میروند.
استفاده از درختان،گیاهان پوششی و رونده ، گل های زینتی ، گیاهان همیشه بهار معمولا در طراحی فضای سبز استفاده می شود . انتخاب ،بکار گیری و نگهداری از این گیاهان سه عامل اساسی در کارایی فضای سبز هستند که باید مورد توجه معماران و طراحان فضای سبز قرار بگیرند .یک نکته مهم که
طر باید در طراحی فضای سبز مدنظر قرار دهیم این است که از گیاهانی استفاده نماییم که بیشترین کارایی و ماندگاری را در فضای سبز دارند . زیرا اگر فضای سبز در بعد بزرگ از بین برود هزینه زیادی صرف بازسازی آن خواهد شد .