ساخت ویلا

ساخت ویلا آرزویی بزرگ و پرهزینه است که علاوه بر استفاده از امکانات رفاهی آن میتوان به چشم یک سرمایه گذاری خوب و پرسودده به آن نگاه کرد. محوطه‌سازی یکی از نکات حائز اهمیت برای ساخت ویلای ایده‌آل در شمال، محوطه‌سازی خوب است؛ لذا باید اطلاعات جامع و کاملی از فضای محوطه داشته باشیم.عواملی وجود دارد که مدنظر قراردادن آنها اهمیت زیادی دارند عبارت‌اند از: آب و هوای منطقه،نوع خاک، توپوگرافی یا نقشه زمین می باشد. برای ساخت ویلا با مشاورین ما در باغ ایرانی تماس حاصل نمایید.

مراحل ساخت ویلا

برای ساخت ویلا، اولین موضوع  انتخاب ناحیه مناسب برای ساخت ویلا است. فاصله در نظر گرفته تا شهر و استفاده از تسهیلات حمل رفاهی عمومی بسیار مهم است. مسئله مهم دیگر ابعا زمین مورد نظر است زیرا ابعا زمین باعث می شود برای زیر ساخت ویلا و تقسیم بندی آن بتوان تصمصم گرفت در مرحله بعد انتخاب سبک معماری بنا می باشد. سبک های متفاوتی در ویلا سازی مورد استفاده قرار می گیرد ولی در یک دسته بندی کلی دو نوع  آن در ایران وجود دارد: مدرن و کلاسیک. سبک کلاسیک نوعی سبک باستانی حساب می شود. نماهای یونان و رم باستان دارد دارای تجملات خاصی می باشد. سبک مدرن سبکی جهانی است و مختص فرهنگ و منطقه خاصی نیست . بناهای معماری هایی متنوع تر از لحاظ حجمی ولی ساده تر از تزئیناتی هستند و نماینگر زندگی جدید و مدرن می باشند.

placeholder

عناصر روح بخش در ساخت ویلا

یکی دیگر از مواردی که در ساخت ویلا در شمال اهمیت بسزایی دارد، انتخاب گل و گیاه درخور برای فضاهای گوناگون ویلا است. برای مثال درختچه‌های کوچک ایده مناسبی برای مزین کردن فضای ویلا‌ست. گل های زیبای دیواری نیز جلوه‌ای روح بخش به فضای ویلای شما می‌بخشد. به کارگیری گل و گیاهان خوش‌بو نیز ایده جالبی است؛ چراکه محیط ویلای شما همیشه دل‌انگیز و خوش‌عطر خواهد بود. گیاهان میوه‌دار نیز یکی از گزینه‌های عالی برای کاشتن در فضای ویلای شماست. استفاده ار گیاهان به شکل افقی و قائم در کنار یکدیگر و به صورت ترکیبی، نمایی زیبا و جذاب به ویلای شما می‌بخشد. سعی کنید گیاهانی را انتخاب کنید که در اشکال مختلف باشند و در کنار هم باعث ایجاد تعادل همگام با تقارن در محیط شوند.

گچ ریزی

با ریسمان بین نقاط نشانه گذاری شده را گچ ریزی می کنیم، اگر عمق زمینی که عملیات پی کنی قرار است در آن انجام شود از یک متر بیشتر شود، بهتر است خاکبرداری و پی کنی در این مرحله بسته به نوع خاکبرداری با نظر ناظر و یا پیمانکار توسط بیل مکانیکی و یا لودر و کامیون عملیات خاک برداری انجام می شود.


رگلاژ و تسطیح

مقدار 10 الی 25 سانتی متر از زمینی که قبلا توسط بیل و لودر خاک برداری شده به صورت دستی و توسط بیل و کارگر انجام می شود، دلیل این کار نیز به علت سست شدن دانه های خاک و جدا شدن آن ها از یکدیگر توسط شانه های بیل یا لودر می باشد.


بتن مگر یا پاکیزگی

به ارتفاع 5 الی 10 سانتی متر از کف زمین مورد نظر را با بتن مگر عیار 150 توسط قالب چوبی یا فلزی در محل هایی که قرار است فونداسیون و قالب بندی اجرا شود می ریزیم و یا اگر پی به صورت رادیه ژنرال اجرا گردد کل محل آرماتور گذاری را بتن ریزی می کنیم.


قالب گذاری

قالب بندی را به چند صورت فلزی ، چوبی، فایبرگلاس یا آجری اجرا می کنند. در صورتی که قرار باشد قالب بندی به صورت فلزی یا چوبی یا توسط لایه های فایبر گلاس انجام شود.


رامکا

پس از بتن ریزی فونداسیون اگر سازه بتنی باشد باید 4 عدد میلگرد عرضی به اندازه ابعاد ستون به اسم رامکا بسته شود که این ابعاد به صورت زیر می باشد: اگر ستون 40*40 باشد در اصل آرماتورگذاری+ کاور بتن از هر طرف 5 سانتی متر می باشد، یعنی خاموت گذاری یا تنک گذاری ستون 30*30 می باشد ولی رامکا همان 40*40 در نظر گرفته می شود که جای دقیق ستون ها مشخص شود.


قالب گذاری ستون ها

قالب ستون ها به دو صورت فلزی یا چوبی و یا فایبرگلاس کار گذاشته می شود و توسط کارگران بتن ساز در محل طبق دستور مهندس ناظر شروع به بتن ریزی می کنیم.


شمع گذاری و میلگرد گذاری و آویزها

شمع ها به دو صورت فلزی و چوبی در زیر پودرهای بتنی کارگذاری می شود، قالب گذاری زیر سقف ها انجام می شود، پس از میلگرد گذاری و کار کذاری خاموت ها و بستن آنها توسط سیم مفتول شروع به بستن آویزها بغل پودرهای بتن می کنیم.


تیرچه گذاری و یونولیت

پس از کارگذاری آویزها، طبق نقشه شروع به کارگذاری تیرچه ها که از قبل سقارش داده ایم می کنیم، فاصله اکس تا اکس تیرچه ها معمولا باید 48 سانتی متر باشد.


قالب گذاری دور سقف

پس از کارگذاری تیرچه و یونولیت، قالب های دور سقف را با سیم مفتول می بندیم و سیم های حرارتی بر روی سقف را با میلگرد 8 یا 6 طبق نقشه و دستور مهندس ناظر می بندیم، این کار را توسط آرموتور بند به فاصله حداکثر 30 سانتی متر با سیم مفتول 1/5 تا 2 انجام می دهیم.


سقف شیروانی

در صورتی که ویلا یک طبقه باشد، پس از پایان سقف شروع به خرپا سازی می کنیم،بهتر است در محل اکس ستون ها، قبل از بتن ریزی سقف، پلیت هایی را تعبیه کرده و بعد از بتن ریزی خرپا بر روی این صفحه، پلیت ها جوش شده و عملیات خرپاسازی طبق نقشه اجرا می شود.


دیوار چینی

بعد از مرحله فوق نوبت به دیوارچینی است که توسط بنا و کارگران ما بین اسکلت و ستون‌های ویلا، بلوک و آجر پر می‌شود که به مرحله سفت‌کاری ویلا شهرت دارد. سفت‌کاری ویلا شامل دیوارچینی و تقسیمات داخل ویلاست، که عبارتند از سالن، سرویس‌ها، اتاق‌ها، آشپزخانه ویلا، که توسط دیوارچینی و یا آجرچینی از هم جدا و تفکیک می‌شوند.


هزینه ساخت ویلا چگونه ارزیابی می‌شود

هزینه ساخت ویلا شامل تمام هزینه‌هایی است که برای شروع، اجرا و بهره‌برداری از یک ویلا صرف می‌شود. این هزینه‌ها بسته به موقعیت و سبک معماری ویلا، متفاوت است. هزینه‌های ساخت ویلا با توجه به موقعیت جغرافیایی ویلا، متراژ، نوع مصالح و …، محاسبه می‌شود. همچنین تفاوت هزینه‌ها برای یک ویلای سفارشی و ساخت ویلای معمولی وجود دارد.

 

ویژگی های سبک ویلای مدرن

  • در ویلاهای مدرن از سه متریال چوب، سنگ و شیشه استفاده می شود.
  • شاخصه اصلی نمای ویلاهای مدرن حذف تزئینات، ساده شدن ساختمان
  • از اشکال مکعب و گوشه دار زیاد استفاده می شود.
  • در طراحی ویلای مدرن، نور بسیار اهمیت دارد. باید جهت تابش نور خورشید بررسی شود. بر اساس ان فضاهای ویلا را طراحی نمود
  • یک ویلای  مدرن نسبت به ویلای کلاسیک پتانسیل اقتصادی تر بودن دارد.
  • این گونه ویلا ها انر/زی کمتری را مصرف می کنند
  • ایجاد تغییر در چیدمان یک ویلای مدرن بسیار آسان تر از ویلای کلاسیک است.

ویژگی ویلای کلاسیک

در طراحی ویلاهای کلاسیک بر خلاف ویلاهای مدرن، بیشتر از رنگ های خنثی استفاده می شود. که از لحاظ روانشناسی حس رسمیت، قابل اعتماد بودن و قدرت را نشان می دهد. رنگهایی از قبیل مشکی، سفید و قهوه ای، شیری، برنزی، طلایی از جمله رنگ هایی هستند که در طراحی های کلاسیک به کار می روند
در طراحی ویلای کلاسیک تنوع جنس، ترکیب حجمی فرم، طراحی نما نسبت به طراحی ویلای مدرن کمتر است.
نورپردازی در طراحی نمای کلاسیک بسیار مهم است و به جلوه بخشیدن هر چه بیشتر طرح کمک می کند
زیبایی و شکوه سبک کلاسیک با استفاده از سنگ، دیوارهای بلند، ستون های بلند، پنجره های متقارن و بلند، ابزارها، مبلمان، تابلوها، حتی نقش و نگار های سقف و دیوار همه و همه در توازن و تعادل هستند.
در طراحی ویلای کلاسیک همه چیز در تقارن و نظم است و تعادل را در همه قسمت های آن می توان مشاهده کرد . فرش ها، مبلمان، تابلوها، حتی نقش و نگارهای سقف و دیوار همه و همه در توازن و تعادل هستند.
در طراحی سنتی معمولا از زاویه های تیز پرهیز می شود و سعی بر این است که تا حد ممکن از خطوط منحنی استفاده می شود.

ساخت ویلا در کرج

Call Now Buttonمشاوره رایگان 09124682490