روش های ساخت دیوار سبز
دیوار های سبز به دو روش ساخته می شوند :
1- دیوار سبز هیدروپونیک
2- دیوارسبز مدولار
دیوار سبز هیدروپونیک
در این روش از دولایه نمد ، قاب و تخته استفاده می شود . به این صورت که با نصب تخته روی دیوار ( ایجاد فاصله بین تخته و دیوار الزامی است ) و کاشت گیاهان ، لوله ها و سیستم کنترل آبیاری را راه اندازی کرده تا بصورت اتوماتیک طی ساعت های خاصی آبیاری انجام شود .
دیوار سبز مدولار
بعد از عایق بندی دیوار برای عدم نشتی آبیاری ، به ساختن سازه استراکچر می پردازیم و آن را روی دیوار نصب می کنیم . سپس از فلاور باکس های مخصوص برای کاشت گیاهان استفاده می کنیم . در این روش نیز سیستم آبیاری اتوماتیک می توان تعریف کرد .
گونه های گیاهی قابل استفاده در دیوار سبز
برای استفاده از گیاهان مورد نظر ، باید به طول عمر گیاه ، شدت نور و … توجه کرد . همچنین گونه های مختلف گیاهی مورد استفاده باید هم رشد باشند و شرایط نگهداری یکسانی داشته باشند ، تحمل و ماندگاری بالا داشته باشند و نیاز به آبیاری آنها هماهنگ باشد.
گیاهان مناسب برای استفاده در دیوار سبز زنده
اسکینانتوس : این گیاه به گیاه رژ لبی نیز شناخته می شود . اسکیناتوس برای فضای داخلی بسیار مناسب است زیرا باغبانی و نگهداری آن آسان می باشد و در شرایط مطلوب ( مرطوب و نور شدید ) به گل می نشیند .
سرخس برگ شمشیری : این گیاه بسیار زیبا بوده و به دیوار سبز زنده شما به دلیل ساختار و ترکیب رنگی که دارد جلوه سه بعدی می دهد .
سیرپوس : این گیاه به راحتی در تمام فروشگاه های گل و گیاه یافت می شود و نوع بافت آن بسیار لطیف است . استفاده از سیرپوس فضاهای خالی دیوار سبز را پر می کند . رنگ سبز این گیاه بسیار خاص است و هارمونی زیبایی ایجاد می کند .
پوتوس : دلیل استفاده از این گیاه بر روی دیوار سبز رنگ های متنوع و رگه های کرم ، زرد ، قرمز و سبز می باشد . نگهداری این گل بسیار ساده می باشد و جلوه بصری ایجاد شده توسط سیرپوس بینظیر می باشد .
دراسانا : این گیاه بیشتر در هوای آزاد رشد مساعد دارد . ترکیب رنگ های این گیاه به تنوع رنگی دیوار سبز شما کمک می کند و زیبایی دیوار سبز شما را چندین برابر می کند .
اسپاتیفیلوم : این گل نیاز زیادی به نور ندارد و رنگ های ترکیبی گلبرگ هایش فضا را دوچندان زیبا میکند .