گیاهان خوراکی

همه افراد با پرورش گل و گیاه به آرامش و لذت دست پیدا می کنند و اگر گیاهانی که پرورش می دهند جزو گیاهان خوراکی باشند احساس رضایت بیشتری خواهند کرد . چرا که می توانند به عنوان چاشنی و سبزیجات ارگانیک از آنها استفاده کرد . در اینجا قصد داریم علاوه بر ترغیب شما به ایجاد فضای سبز هر چند کوچک در منزل شما ، گیاهانی که می توانید در منزل پرورش دهید را به شما معرفی کنیم

ترخون

بذر آنرا درون خاک بکارید . برگهای زیبای ترخون جنبه زیبایی هم دارد .

گیاهان خوراکی

ریحان

عطر فوق العاده ریحان شما را شیفته خود می کند . برای رشد بهتر ، برگها را هرس کنید .

 

گیاهان خوراکی

مرزنجوش

از خانواده پونه کوهی است با طعمی شیرین‌تر و مطبوع‌تر. واریته شیرین آن اغلب در فضای داخلی استفاده می‌شود و واریته ایتالیایی کمی طعم تندتری دارد. این گیاه به علت فرم برگ‌هایش نمای دکوراتیو هم دارد.

گیاهان خوراکی

نعناع

سبزی چندساله با عمری طولانی است. آن را در گلدان جداگانه‌ای قرار دهید؛ چراکه می‌تواند بر دیگر گیاهان غالب شود. بهتر است به‌صورت نشا و گیاهچه کشت شود.

گیاهان خوراکی

 پونه کوهی/ ارگانو

باچیدن برگ های تازه پونه عمر و رشد آنرا چنیدن برابر کنید . پونه تا دو سال محصول می دهد و بعد از آن چوبی می شود .

گیاهان خوراکی

جعفری

واریته ایتالیایی گیاهی دوساله بوده و طعم قوی‌تری دارد و محبوب‌تر است. برگ‌های خارجی را هنگام برداشت بچینید. در این صورت از وسط دوباره رشد کرده و برگی جدید می‌دهد.

گیاهان خوراکی

 رزماری

گیاهی چند ساله با عطری تند و بی نظیر که فضای اطراف از آن بی نصیب نخواهد ماند. نوع فشرده آن با برگ‌های عمودی
خوش‌طعم‌تر است. این گیاه از شرایط خشک لذت می‌برد ولی هرگز نگذارید خاکش کاملا خشک شود.

گیاهان خوراکی

آویشن

بسیار گیاه خوشبو که از آن به عنوان ادویه نیز استفاده می شود و در آشپزخانه بسیار بکارتان می آید .

 

گیاهان خوراکی

اگر این محتوا مفید بود لطفا به اشتراک بگذارید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *