محوطه سازی با چوب پلاست

فهرست مطالب

نوسازی کف ساختمان امروزه به امری اساسی برای بازسازی خانه ها تبدیل شده است . برای تعیین نوع کف پوش خانه، انتخاب های بسیاری از لحاظ جنس، رنگ و طرح پیش رویتان است. یکی از این کف سازی ها که توصیه می شود چوب پلاست می باشد . در ادامه دررابطه با این کفپوش صحبت خواهیم کرد

کاربرد چوب پلاست در محوطه سازی

کامپوزیت های چوب پلاست کاربرد بسیاری در صنعت ساختمان دارن و در بخش های مختلف ساختمان ها و محوطه سازی ها استفاده می شوند. چوب پلاست ها با توجه به انواع مختلف به روش های مختلفی تولید می شوند.از جمله مکانهایی که می توان از پروفیل چوب پلاست در کف استفاده کرد میتوان به پیاده رو در پارک ها ، کفپوش بخش پیاده رو در پلها ، کف بالکن ها ، روف گاردن ، حاشیه استخر ها و اسکله ها و … اشاره کرد.

پروفیل های چوب پلاست عمدتا به شکل توپر و تو خالی تولید می شوند . در ایران معمولا چوب پلاست به صورت تو خالی و طبق روش اکسترود تولید می شوند.
پروفیل های چوب پلاست متریال هایی مناسب برای استفاده در کف می باشند زیرا در مقبال عوامل جوی بسیار مقاوم می باشند و از ماندگاری بالایی برخوردار هستند. از پروفیل های چوب پلاست می توان به راحتی در فضای باز استفاده کرد و در پارک ها و سایر فضاهای عمومی از این متریال استفاده می شود.

 

محوطه سازی با چوب پلاست

محوطه سازی و چوب پلاست

در صورتی که از کاربرد چوب پلاست در محوطه سازی و در کف و فضا های بیرونی استفاده شود نیاز به زیر سازی مناسب می باشد که این زیر سازی در بیشتر اوقات توسط پروفیل های فلزی به صورت مشبک و بافته شده ایجاد می شود و یک سطح صاف و یکدسن را برای پروفیل های چوب پلاست ایجاد می کند.پروفیل های چوب پلاست در فضای باز باید از سطح زمین فاصله داشته باشند تا اب های سطحی به صورت طولانی مدت توقف نداشته باشد چون این توقف طولانی مدت باعث می شود به مرور زمان پروفیل آسیب ببیند برای جلوگیری از این اتفاق سعی می شود پروفیل ها حداقل از زمین ۳ سانتیمتر فاصله داشته باشند.پروفیل هایی که در کف سازی به کار می روند عموما از دک سنگین می باشند تا تحمل بار بالاتری داشته باشند.

روش‌های جابجایی و انتقال درخت
مشاهده

مزایابی چوب پلاست :

1) ایجاد طرح های جذاب و متنوع

2) حس چوب و بوی مطبوع

3) مقاوم در مقابل رطوبت رطوبت و حرارت

4) رفع سریع لکه ها بدون تغییر در وضعیت چوب پلاست

5) مقاوم در برابر پوسیدگی و ضربه

6) کمترین انبساط و انقباض در آب و هوای گوناگون

7) قابلیت ماشین کاری و فرم گیری

8) قابل شستشو با مواد پاک کننده مناسب

9) مقاوم به سایش و خش پذیری

10) قابلیت تعویض سطوح

محوطه سازی و چوب پلاست

چوب پلاست دور استخر

کفپوش چوب پلاست فضای باز

واقعیت این است که دیگر دوران استفاده از پوشش های کف در قالب سیمان و موزاییک به سر آمده است و امروزه کمتر کسی از این مصالح به عنوان کفپوش استفاده می کند. شواهد نشان می دهد که تمایل اکثر افراد در پوشاندن کف به سمت کفپوش های مدرن مانند پارکت چوبی و کفپوش چوب پلاست یا موزاییک های چوب پلاست و لمینیت و … کشیده شده است.
اکنون که قصد تغییر دکوراسیون و طراحی بالکن خانه خود و یا طراحی فضای سبز بر روی پشت بام و یا ایجاد راهرویی زیبا در حیاط منزل خود را دارید، چرا به فکر یک کفپوش مناسب نباشید؟ برای بالکن باید نوعی از کفپوش را انتخاب کنید که در برابر تغییرات دمایی و انبساط و انقباض مقاوم بوده و دچار شکستگی نشود. همچنین استفاده از چمن مصنوعی در کنار کفپوش چوبی تراس علاوه بر زیبایی و داشتن جلوه ای از طبیعت، نگهداری راحت تری نیز دارد.
اولین موردی که باید مد نظر قرارداد ، کاربری فضای بیرونی و بعد از آن انتخاب مناسب‌ترین مصالح جهت استفاده در آن می‌باشد.
استفاده از کفپوش چوب پلاست با توجه به خواص منحصر به فرد آن که در مقالات متعدد توضیح داده شده است برای فضای باز مثل بالکن و تراس در کنار گیاهان باعث می شود حس طبیعت بیشتری در فضا جریان یابد. چوب پلاست ها ضد آب بوده و از مقاومت بالایی در برابر تغییرات جوی و فشار برخوردارند.
چوب  پلاست جهت استفاده در کف، پروفیل های چوبی هستند با ضخامت 25 میلی متر و عرض 15 سانت و طول الوارها 3 متری میباشد. این متریال برای استفاده فضای بیرونی وخارج ساختمان استفاده می‌شود. بدین صورت که شاخه چوب پلاستیک را به صورت موازی روی زیر سازی فلزی در کنار هم قرار می‌دهند و با بست( تی )یا( اچ ) به این زیرسازی اتصال پیدا می کند و کف فضای بیرونی ساختمان پوشیده می شود.
استفاده از این نوع پروفیل برای فضاهای نسبتا بزرگ می باشد. کف روف گاردن و یا دور استخر و…از فضاهایی است که می توان از این نوع دکینگ چوب پلاست استفاده کرد
در فضاهای کوچکتر مانند بالکن و تراس منزل یا راهروهای باریک می توان از موزاییک های 30*30 چوب پلاست استفاده کرد.خوبی استفاده از موزاییک این است که نیازی به زیرسازی فلزی ندارند و خودشان زیره پلاستیکی داشته و به راحتی قابل نصب می باشند.
از دیگر مزایای موزاییک های چوب پلاست این است که می تواند آنها را از محیطی به راحتی جمع آوری و در جای دیگری نصب کرد. برای همین در اصل موزاییک های چوب پلاست سرمایه است که شما آن را دور نمیریزید و میتوانید از جایی به جای دیگر انتقال دهید.
از ویژگی های  کفپوش های چوب پلاست و مزایای آن می توان به داشتن طرح زیبا و گرما بخش برای محیط اشاره کرد و همچنین به نوعی می تواند عایق حرارتی هم باشد.قابلیت بازسازی در صورت آسیب دیدن هم از دیگر مزایای کفپوش چوب پلاست است.تنوع رنگی هم می تواند تمام سلیقه های متفاوت را راضی نگهدارد

طراحی فضای سبز استخر
مشاهده

قیمت کفپوش چوب پلاست

قیمت کفپوش چوب پلاست

اگر این محتوا مفید بود لطفا به اشتراک بگذارید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonمشاوره رایگان 09124682490